Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Zdravo mršavljenje: BIBER VODA TOPI KILOGRAME (RECEPT)

Published

on

Prema posljednjim istraživanjima, biber voda se pokazala kao vrlo moćno sredstvo za razgradnju masnih naslaga. Voda sa biberom se konzumirala u drevnoj Indiji, a osim što pomaže kod mršavljenja pomaže u izgradnji imuniteta, a takođe liječi bolesti poput dijabetesa.

Kada želite da smršate, najbolje rješenje je da pijete biber vodu. Pošto je ovo piće začinjeno na prirodan način, tijelo će sagorjeti značajan broj kalorija u vrlo kratkom roku.

Recept za biber vodu
U posudu sipajte dvije šolje vode i dodajte dvije kašičice bibera u prahu. Pustite vodu sa biberom da proključa na srednje jakoj temperaturi, pa dodajte malo soli. Procijedite vodu i konzumirajte dok je još topla.

Biber voda ubrzava metabolizam, a za mršavljenje je dobar metabolizam ključan. (uz ovaj napitak on će se značajno ubrzati)

Daje organizmu i energiju. Kada ste umorni i osjećate da vam nedostaje energije, jedna čaša vode sa biberom će vam pomoći da povratite energiju.
Biber voda sprječava zatvor i poboljšava rad digestivnog trakta, a zatvor je čest problem sa kojim se mnogi ljudi suočavaju tokom života. Da biste ga spriječili, trebalo bi da pijete ovu vodu dva puta u toku dana. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending