Pratite nas

Poznati

ZAŠTO NE PRIČAJU ŠEMSA I MERLIN: Posvađali se zbog “Suda časti”!

Published

on

Da je estrada puna rivalstva, netrpeljivosti, tračeva – nije ništa novo. Ali, jeste šokanto da neko ne govori sa Šemsom Suljaković, zvijezdom koja nikada ni za koga nije imala i nema ružnu riječ.

Šemsa, i kada je povrijede ili razočaraju, samo proguta knedlu, odboluje u sebi i – krene dalje. Ne želi da priča o takvim situacijama.

Popularna folk majka sa Dinom Merlinom ne govori od 2002. godine. Među njima je do verbalnog konflikta došlo zbog imenovanja Šemse na funkciju u Sudu časti Udruženja muzičara. Tom prilikom su pale vrlo teške riječi, a bilo je i psovki. Također, saznajemo da zbog Dine Merlina Šemsa nije željela prihvatiti da bude član u udruženju muzičara.

“Sve se dešavalo u četiri oka, tako da mi nije jasno kako su novinari došli do tih podataka. Ipak, zbog poštovanja prema Dini ništa ne želim komentarisati. To nije za javnost. On jeste mlađi od mene ali poštujem njegov rad. Priznajem samo da su pale “teške” riječi, a stvarno ne želim razgovarati na tu temu – kazala je za AS svojevremeno Šemsa Suljaković.

Šemsi je funkciju u Sudu časti ponudio Mirsad Ibrić, ali je Merlin bio protiv njenog imenovanja. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending