Pratite nas

Astrologija

MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: Vage, pazite na zdravlje, pred Ribama naporan mjesec

Published

on

Detaljan horoskop za polje posla, ljubavi, zdravlja. Mnogima će posljednji mjesec u ovoj godini donijeti olakšanje, ali će biti i bolova. Pogledajte mjesečni horoskop kojeg je objavila Sensa.

VAGA
Drugo pomračenje koje će znatno uticati na Vagu je pomračenje Sunca, koje će se desiti 14.12. 2020. godine i ono će uticati na akademski rast i društvene i lične odnose Vage. Vaga će da preispita svoje duhovno stanje i stanje vjere, te će imati priliku da ispravi greške u poimanju ovih uvjerenja.

POSAO: Negdje dobijaš, negdje gubiš. Vaga će u decembru uživati u harmoničnim porodičnim uslovima, dok će joj karijera trpiti. Na radnom mjestu atmosfera će biti konfliktna, zbog negativnih saradnika. Doći će do nesporazuma sa saradnicima, ali novca neće manjkati.

LJUBAV: Vaga će ovog mjeseca sa partnerom da vodi žustre razgovore o duhovnim, ali i finansijskim pitanjima. Mudra Vaga mora da uključi svoj intelekt, ako hoće da pobijedi u ovim razgovorima. Poslije 16. decembra, atmosfera će postati senzualnija zbog uticaja Marsa. Sve je dobro što se dobro svrši. Samci u ovom horoskopskom znaku treba da se spreme, jer ih očekuju romantične veze. Ljubav će naći veoma brzo. Upoznaće nekog ko je veoma pozitivan. Ali, ne žurite. Dopustite da uživate u nastanku jedne ljubavi.
U porodici vas čeka svečana atmosfera sa puno proslava i zabava. Porodične finansije su više nego dovoljne za pokrivanje svih troškova. Napredak djece u sportskim i akademskim aktivnostima biće vidljiv. Porodična atmosfera biće izuzetno prijatna.

ZDRAVLJE: Vage moraju biti oprezne kada je zdravlje u pitanju. Poslije 21. decembra, moguće su veoma stresne situacije koje zahtijevaju odmor. Ozbiljne bolesti će se vratiti i veoma je bitno da se na vrijeme javite svom ljekaru. Bavite se meditacijom, sportom, dijetom – kako biste se oslobodili od stresa.

ŠKORPIJA
Puno lijepih životnih promjena čeka Škorpije u decembru. Položaj zvijezda vam tokom ovog perioda omogućava finansijski prosperitet i odlične porodične odnose. Pomračenje Sunca (14. decembra) i Mjeseca (30. decembra) pozitivno će uticati na sve Škorpije. Uspjet ćete da prevaziđete sve teškoće na koje naiđete i mnogo ćete napredovati. U fokusu su uspjeh u karijeri i odlične finansije. Sada je pravi i najpovoljniji trenutak da osigurate bolju budućnost.

POSAO: Tokom decembra imaćete puno prilika da se dokažete na poslu, možda i da napredujete ili promijenite posao ili poziciju u trenutnoj firmi. Finansijska situacija će se značajno popraviti.

LJUBAV: Ako imate partnera koji zna da toleriše vaš snažan temperament, sve će biti idilično ovog mjeseca. Ni strasti neće nedostajati u vašoj vezi. Sve će biti savršeno i harmonično. Slobodne Škorpije mogle bi da pronađu partnera na radnom mjestu, naročito poslije 15. decembra. Probleme na polju porodice mogle bi da stvore samo finansije, ali uz dobar finansijski plan to lako može da se spriječi. Može doći do potpuno nepotrebnih tenzija. Izbjegavajte konflikte sa članovima porodice.

ZDRAVLJE: Na ovom polju tokom decembra nema problema. Uticaj Marsa preokrenuće sve u vašu korist kada je u pitanju zdravlje. Bićete puni energije, pozitivni i veseli. Hronična oboljenja biće pod kontrolom.

STRIJELAC
Ovo će za vas biti turbulentan mjesec. Mars će znatno uticati na vaš znak i donijeće neke promjene koje niste očekivali, zato je vrijeme da konce uzmete u svoje ruke i više se posvetite sebi i ličnim željama i ciljevima. Ako budete imali dovoljno hrabrosti uz malo rada, iz ovog mjeseca, ćete izaći kao pobjedik.

Pomračenje Sunca koje će se dogoditi 14. decembra će uticatu na vašu predstavu o sebi, ali i na ljubavni status. Svi vaši nedostaci će izaći na površinu i samopouzdanje će vam biti narušeno. Ako se posvetite sebi, slijedi radikalno poboljšanje nakon decembra. Zvijezde vam nude priliku da promijenite sve ono što vas muči, a rezultati neće izostati ako se potrudite.

POSAO: Ni na poslovnom planu situacija nije ništa povoljnija. Okuženje na poslu vam ne odgovara, pa ste zbog toga nervozni. Iako biste najradije promijenili posao, sada nije povoljan trenutak za to. Karijera vam stagnira, ali to ne znači da treba da prestanete da se trudite. Nakon decembra za vas dolazi povoljnji period.

LJUBAV: Ljubavni život će biti izuzetno dobar zbog povoljog uticaja Marsa na vaš znak. Slobodnim Strijelcima se smiješi prilika za zanimljivo poznanstvo. Upoznaćete osobu koja će vam u svemu odgovarati. Pažljivo gledajte, jer je moguće da je to neko iz vašeg bliskog okruženja. U porodici, odnosi će biti haotični, nedostajaće harmonije, a moguće su česte rasprave. Porodični troškovi će premašiti budžet, pa će to biti najčešći uzrok verbalnih sukoba.

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam biti poljuljano. Neophodno je da povedete računa o životnim navikama i ishrani. Astrolozi savjetuju veći unos vitamina. Tokom većeg dijela mjeseca bićete mrzovoljni i neraspoloženi.

JARAC
Mjesečni horoskop za decembar 2020. godine za rođene u znaku Jarca predviđa ispunjenje baš svih želja. Harizma će vam biti sjajna, bićete puni samopouzdanja. Koji god izazov da vam se nametne, bićete u stanju da ga lako prevaziđete. Važno je samo da tokom ovog mjeseca sebi postavite jasne ciljeve koje želite da ispunite i da tome težite. Decembar će vašem znaku donijeti i preispitivanje prošlosti i nagon za velikim promjenama. Tražićete sreću, pretežno kroz samoanalizu svoje ličnosti.

POSAO: Imaćete sve više posla, ali priznanja i nagrade će izostati. Postoji mogućnost poslovnog putovanja, ali ono vam neće donijeti benefite kojima ste se nadali. Sve što sada možete jeste da date sve od sebe i da strpljivo čekate bolje dane. Iako karijera stagnira, novčana situacija je prilično dobra. Samo se čuvajte riskantnih ulaganja.

LJUBAV: Ako ste u nestabilnom braku, ovaj period će vam biti težak i turbulentan. Biće vam potrebna dobra taktika i odgovor sa druge strane da biste prevazišli teškoće. Sa druge strane, slobodni Jarčevi imaće mnoštvo prilika za novu ljubav do 16. decembra, pod uticajem Venere. Kvalitetne i stabilne veze Jarčeva u ovom periodu uplovljavaju u brakove, dok se kratke i loše veze prekidaju usljed upoznavanja nove osobe. U porodici, finansije će biti razlog za brigu i svađe. Odnos sa starijim članovima porodice biće, najblaže rečeno, haotičan. Biće puno konflikata, za čije rješavanje će vam trebati svo strpljenje ovog svijeta.

ZDRAVLJE: Na ovom polju tokom decembra nemate problema. Na kraju mjeseca bi trebalo da se što više opuštate. Fokusirajte se na važne stvari i ostaćete vitalni i puni energije. Ovo je period kada ne smijete da zaboravite na fizičku aktivnost i pravilnu ishranu.

VODOLIJA
Tokom decembra Vodolije će biti usredsređene na sopstvenu volju i lične želje. Uspjet ćete da usmjerite životne okolnosti da vam idu na ruku, ali na tom putu morate da povedete računa i o drugim ljudima. Pomračenje Sunca 14. decembra donijeće promjene na polju društvenog života, koje mogu dovesti i do promjene posla.

POSAO: Odličan period za Vodolije i kada je u pitanju profesionalni razvoj. Imaćete podršku kolega i poznanika iz svoje branše. Vaš trud i rad biće nagrađeni odličnim finansijskim stimulacijama. Atmosfera na poslu biće sjajna i neće biti nikakvih problema.

LJUBAV: Vodolije ovog mjeseca tragaju za savršenstvom i duhovnošću. Pod uticajem Marsa biće senzualnije nego inače, a Venera će se postarati za romantiku. Bračni život biće ljepši nego ikada. Slobodne Vodolije imaće puno prilika da upoznaju nove ljude, ali samo rijetki će odgovarati njihovoj neobičnoj prirodi. U porodici, odnosi će tokom decembra biti sjajni. Imat ćete podršku starijih članova porodice, a atmosfera će generalno biti puna veselja i radosti.

ZDRAVLJE: I na polju zdravlja stižu sjajne vijesti. Promjenom načina života uspjet ćete da ublažite ili izliječite mnoge hronične bolesti. Osim toga, ovog mjeseca ćete i izgledati sjajno, jer ćete se osjećati tako dobro iznutra. Redovno vježbanje i pravilna ishrana dodatno će dobro uticati.

RIBE
Astrolozi kažu da će decembar 2020. za Ribe biti pun uzbuđenja i turbulencija. Biće puno verbalnih sukoba i stresnih situacija. Zbog položaja planeta obuzeće vas želja da budete lider u svemu što radite. Razmislite još jednom, jer bi saradnja sa okolinom mogla da vas poštedi stresa i olakša vam posao. Pomračenje Sunca 14. decembra i pomračenje Mjeseca koje se desilo 30. novembra ozbiljno će uticati na sve Ribe. Glavne promjene osjetićete na polju karijere i ljubavi. Naoružajte se strpljenjem, decembar će biti naporan mjesec za vas.

POSAO: Prije nego što uslijedi povoljan period desiće se značajne turbulencije tokom decembra na poslovnom planu. Moraćete da prebrodite neke stresne situacije, ali nakon toga zvijezde vam donose poboljšanje i napredak u karijeri. Mjesec je povoljan za započinjanje novih projekata. Ulaganja će se isplatiti

LJUBAV: Decembar će biti u znaku ljubomore i strasti. Više razgovarajte sa partnerom kako biste izbjegli stresne situacije. Nakon 21. decembra starsti se stišavaju i započinje mirniji period, zbog pozitivnog uticaja Merkura na vaš znak.
Za slobodne Ribe povoljan period za ljubav traje sve do 16. decembra. Zainteresovaće vas neko za koga nikad ne biste rekli da je vaš tip. U porodici, biće dosta sukoba. Naročito stariji članovi neće vam biti naklonjeni. Biće vam potrebno više strpljenja i truda da bi se održao skladan odnos sa svima. Ni finansijska situacija u okviru porodice neće biti sjajna.

ZDRAVLJE: Pomračenje Mjeseca će izazvati dosta stresa, zato iskoristite svaku moguću priliku da se opustite i radite više stvari koje vas čine sretnim. Ne postoji mogućnost za veće zdravstvene probleme. Astrolozi savjetuju da se ne upuštate ni u kakve ozbiljnije sportske aktivnosti.(Naj portal)

Astrologija

DNEVNI ZA 19. SEPTEMBAR 2024: Blizanci brzaju, Djevici manji sukob, Vodolija se udaljava

Published

on

Pročitajte astro prognozu za četvrtak, 19. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Ako se maksimalno posvetite poslu uspjet ćete da ostvarite svoje planove na ovom polju.
LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom koja vam pruža podršku i utjehu onda kada vam je to potrebno.
ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima.

BIK
POSAO: Možete da očekujete da ćete uskoro dobiti neke nove informacije koje će vam biti od značaja za posao.
LJUBAV: Partner vam je posvećen i lijepo vam je kada ste zajedno. Zadovoljni ste odnosom koji ste uspjeli da ostvarite.
ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

BLIZANCI
POSAO: Nemojte da brzate sa pokretanjem novih poslova jer vam trenutni period nije povoljan za promjene.
LJUBAV: Moguće je da ćete biti donekle nesigurni po pitanju svojih emocija prema partneru i da će vam odnos biti promjenjiv.
ZDRAVLJE: Odmarajte što više.

RAK
POSAO: Ostajete uporni pri svojoj odluci da ostvarite poslovni uspjeh. Zadovoljni ste kako je sve krenulo.
LJUBAV: Moguće je novo poznanstvo koje će biti od velikog značaja za vaš ljubavni život.
ZDRAVLJE: Imate višak energije!

LAV
POSAO: Nije vam naglašena pretjerano dobra atmosfera na poslovnom polju pa zbog toga izbjegavate direktan kontakt sa okruženjem.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način udaljena od vas. Moguća je veza na daljinu.
ZDRAVLJE: Moguć je nedostatak željeza.

DJEVICA
POSAO: Manji sukob sa kolegama može da vas navede da shvatite da ne možete baš uvijek na sve da se oslonite.
LJUBAV: Veoma ste harizmatični i dopadljivi. Lako sklapate nova poznanstva na ljubavnom planu.
ZDRAVLJE: Pomalo ste ukočeni.

VAGA
POSAO: Povoljan je dan za poslovne promjene i preokrete koji su vam potrebni kako bi kasnije napredovali.
LJUBAV: Sada se nalazite u periodu koji vam na ljubavnom polju može donijeti neku pometnju u odnosu sa partnerom.
ZDRAVLJE: Smanjite alkohol.

ŠKORPIJA
POSAO: Solidna situacija vas očekuje. Poslovi vam idu stabilnim tokom i vi ste generalno zadovoljni.
LJUBAV: Iako partner pokazuje da vam je vjeran i posvećen vi i dalje na neki način sumnjate u njega.
ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima.

STRIJELAC
POSAO: Pred vama je period u kojem možete da imate manje poslovne dileme. Niste sigurni na koji način treba da se postavite.
LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav, početak nove veze kao i za lijepe promjene na ovom planu.
ZDRAVLJE: Bolovi u donjem dijelu leđa.

JARAC
POSAO: Imate pred sobom mnogo obaveza i posla kojima treba maksimalno da se posvetite kako bi bili uspješni.
LJUBAV: Možete da se nadate da će partner pokazati da vas iskreno voli i da vam je posvećen.
ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas faza u kojoj možete da budete spremni na veće poslovne promjene.
LJUBAV: Moguće je da imate česte nesuglasice u braku i da se sve više i više udaljavate od partnera.
ZDRAVLJE: Manji pad energije.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete da ćete imati nove poslovne ponude koje će vam biti od velikog značaja.
LJUBAV: Vašem partneru se budi potreba za tim da vaša veza napreduje. Vas dvoje kao par možete da budete jako uspješni.
ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending