Pratite nas

Poznati

Vesna de Vinča gladuje godinama i sretna je zbog toga: NAJTEŽI SU PETI I ŠESTI DAN!

Published

on

O postu i gladovanju, kao univerzalnom lijeku za mnoge bolesti, napisane su mnoge studije. Sada knjigu na ovu temu piše Vesna de Vinča, novinarka iz Srbije. Ona će prenijeti svoja iskustva i ukazati na ogromne prednosti koje joj donosi ovakav način života, koji živi nekoliko godina zaredom.U prosjeku 40 dana zaredom gladuje, a živi samo na sokovima

“Kada ujutro ustanem prvo trljam zube zeolitom, jer u zubima ostane najviše otrova, a to radim i uveče. Zatim, druga stvar – pijem čaj od žalfije. U toku dana pijem vodu sa limunom, takođe pijem i Brojsov sok. Pije se od pola do jedne čaše dnevno, pijucka se, miješa se sa pljuvačkom”. Pred spavanje uzimam čaj, valerijanu ili matičnjak, zeolitom mažem desni i idem na spavanje. Poslije 5-6 dana prestaje glad, ja to znam jer godinama gladujem, 5. i 6. dan je težak – otkriva Vesna.

Ona dodaje da je u gladovanju ključna volja, a ne prisila.UZ pomoć ove metode smršaka je 12,5 kilograma i nestao joj je celulit. Čiste se otrovi, nestaju masti, bubuljice, ciste, izrasline, nataloženi otrovi.

“Organizam bukvalno jede sam sebe. Pritisak mi je idealan i imam više energije – kaže novinarka. (Naj portal).

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending