Pratite nas

Poznati

Neka stari ko voleti ne zna: SNEKI IMA NOVU LJUBAV, KO ZNA KOJU PO REDU!

Published

on

Pjevačica Snežana Babić Sneki otkrila je da je ponovo u sretnoj vezi, ali kojoj po redu – to više ni Bog ne može upratiti. Mijenjala ih je kao čarape.

Na početku karijere, nakon kafanskih burnih aranžmana, preko kreveta sa Žarkom Pavlovićem Valjevcem, prije 30- godina, počela je snimati ploče. Sjećate li se pjesme “Neka stari ko voleti ne zna”.

Onda su joj porasli apetiti, pa je uskočila u šemu sa menadžerom i producentom Brankom Stojnićem. Željela je da bude nova Lepa Brena na estradi. Nije uspjela…

U ratnim godinama na Balkanu srela je novu ljubav koji je imao lovu u Nejmačkoj. Jedno vrijeme se kao bila smirila, a onda je opet proradilo ono njeno. Pokidala je bračne okove, jedno vrijeme bila slobodna. Sada je opet “zaljubljena”.

Pjevačica uživa u ljubavi sa muškarcem koji se ne bavi javnim poslom.

“Super nam je, zajedno smo, niko nikog ne opterećuje, nije iz javnog života. Ponekad muškarci vole te prznice, ali oni vole zadatake. Ne vole mirne, lagane, fine stvari, onda kažu ona je dosadna, šta ću s njom…- istakla je pjevačica. (Naj portal/foto: E-Stock)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending