Pratite nas

Poznati

Izdaje ga srce: SLAVUJ PREŽIVIO INFARKT NA NOGAMA

Published

on

Sve u svoje vrijeme. Tako reaguje Miroslacv Ilić nakon sumnji da je preživio predinfarktno stanje u kući. Naime, njemu je pozlilo usred noći, ali nije želio da se zovu ljekari.

“Slavuja” je usred noći probudio tup bol u grudima. Samo je počelo nešto da ga steže oko srca. To ga je i probudilo, pa se uhvatio za grudi, ali nije htio da ide kod doktora, niti je dozvolio ženi i djeci da zovu ljekare.

Možda je i infarkt preživio na nogama ili je to bilo neko predinfarktno stanje, sve je moguće. Uglavnom, on za ljekare neće ni da čuje.

Zlobne duše su odmah počele dovoditi njegovo zdravlje u vezu sa dušmanima kojih je u zadnje vrijeme jako puno na estradi, a sve zbog mladalačke avanture sa poznatom estradnom ljubavnicom iz osamdesetih godina prošlog vijeka Mirjanom Antolović, koja je u to vrijeme bila svačija (od menadžera i novinara, do Kiće Slabinca i Miroslava). Mirjanu su mu na grbaču natovarili Brena, Mersa Miljković i Saša Popović, zakleti Ilićevi neprijatelji u zadnjih dvadesetak godina. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending