Pratite nas

Kućni ljubimci

Odradio posao za policiju: PAS PRONAŠAO PROŠLE GODINE NESTALOG CRNOGORCA U POPOVOM POLJU

Published

on

Kod mjesta Kotezi u Popovom Polju pronađeno je tijelo N.N. osobe koje se nalazi u poodmakloj fazi raspadanja, ali se pretpostavlja da je riječ o državljanu Crne Gore, kojem se prošle godine izgubio svaki trag baš na ovim prostorima.

Slučaj su, prema nezvaničnim informacijama, prijavili mještani, nakon što je do njihovih kuća pas donio ljudsku ruku. Pretragom šireg terena, policija je pronašla automobil, koji je sletio s ceste na nepristupačnoj lokaciji, pored kojeg se nalazilo tijelo.

Iz trebinjskog Tužilaštva za Faktor je potvrđeno da je nađeno tijelo, te da se pretpostavlja da se radi o državljaninu Crne Gore, čiji nestanak je prijavljen prije oko godinu.

– Naložena je DNK analiza, kako bi se potvrdio identitet, kao i obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – potvrdio nam je glasnogovornik Tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

Za nestalim Crnogorcem, koji je bio na putu iz Italije kada je prijavljen nestanak, tragalo se nakon što je slučaj prijavljen policiji prije godinu.

Tada su i podaci baznih stanica pokazali da je posljednji put njegov telefon “uhvaćen” na ovom području, ali potraga tada nije dala nikakav rezultat, te se sve vrijeme vodio kao nestala osoba. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending