Pratite nas

Poznati

Za tebe bi, sine, život dao: ŠERIF PJEVAO NA PJANIĆEVOJ ZABAVI, ZGRTAO BAKŠIŠ, RASPLAKAO SVE REDOM!

Published

on

Nakon spektakularnog transfera Miralema Pjabića za Barcelonu, slavni furbaler je priredio zabavu za rodbinu i prijatelje. Slavlje se organizovalo u Luksemburgu, a zvijezda večeri je bio Šerif Konjević. Došao je besplatno da uveliča ovaj veliki trenutak u životu Pjanića.

Ako je suditi po video snimcima, koji su išli uživo na FB-u, popularni Šera ipak nije pjevao džabe. Sijevale su stotke eura, kao u Bosni po jedna marka. Samo dok je pjevao pjesmu “Za tebe bi život sine dao” nakupilo se nekoliko stotina eura.

Šerif je zaista emotivno pjevao. Skoro je zaplakao, a nisu suze mogli sakriti ni Miralemov otac i prijatelji. U jednom trenutku emocije su očito bile prejake, pa je Zmaj suze sakrio u zagrljaju svog oca Fahrudina.

Podsjećamo, reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić potpisao je četverogodišnji ugovor sa Barcelonom, a španski i katalonski velikan ovu informaciju ozvaničio je u ponedjeljak. Barcelona je Pjanića “osigurala” obeštećenjem od 400 miliona eura.
Transfer iz jednog u redove drugog evropskog fudbalskog giganta nije spriječilo Zmaja da odigra još jednu fenomenalnu partiju u dresu Juventusa, koji je sinoć s 3:1 slavio u gostima kod Genoe i tako napravio još jedan važan korak ka odbrani titule.
Nakon što je odradio posao sa Starom damom na najbolji mogući način, Zmaj je odlučio proslaviti transfer na Nou Camp. (Naj portal)

Pogledajte video:

ŠERIFOVA PJESMA ZA MIRALEMA PJANIĆA

Posted by NajPortal.ba on Srijeda, 1. July 2020.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending