Pratite nas

Poznati

Čobanice, ljepotice.”ZMAJ” OD ŠIPOVA SE ŽENI!

Published

on

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmj od Šipova, koji je među publikom koja je imala prilike da ga upozna kao jednog od takmičara četvrte sezone rijaliti programa “Parovi”, navodno se ženi. Od prvog trenutka kada je postao jedan od takmičara ovog rijalitija, on je svojim ponašanjem kao i načinom na koji ostvaruje komunikaciju sa ljudima koji ga okružuju nije prestajao da intrigira cimere, ali ni publiku koja je pomno pratila ovaj projekat ispred malih ekrana.

Takva činjenica doprinijela je tome da je ovaj po mnogo čemu neobičan čovjek iz naroda “kralj stočara” kako ima običaj da se prestavlja, ostao u žiži interesovanja javnosti i po prestanku učešća u rijalitiju.

On je u vili “Parova” jurio žene, ali konačno je riješio da se skrasi.

-“Ilija se zaljubio u jednu čobanicu, ludi su jedno za drugim. Ona mu čisti, kuha, sprema. Sretni su zajedno. Nema šta… započeće zajednički život, a uskoro će stati na ludi kamen. Sigurno će vas zvati da to zabilježote – kazao je medijski izvor.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending