Pratite nas

Poznati

I KEJT MIDLTON RADI OD KUĆE: prva video poseta engleske princeze deci zdravstvenih radnika

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

Published

on

Deca zdravstvenih radnika, ali i drugih angažovanih na “prvoj liniji fronta” u borbi protiv korona virusa prvi su počastvovani video pozivom Kejt Midlton koja u doba epidemije “radi od kuće”, piše Lepa&Srećna.

Mališane čiji roditelji rade kao lekari, medicinske sestre i tehničari, ali i socijalni radnici, prodavci u supermarketima kao i vozači koji su zaslužni za isporuku robe trenutno čuvaju nastavnici u školi Kasterton, u Bernliju. 

Sa grupom dece, kao sa i njihovim nastavnicima, razgovarali su juče Kejt Midlton i princ Vilijam – u prvoj virtuelnoj “poseti” nekoj školi u njihovoj kraljevskoj “karijeri”.

Uprkos neobičnim uslovima ove posete, ona je protekla uz mnogo zajedničkog smeha i u živahnom razgovoru.

Na naročitim mukama Kejt i Vilijam su bili pod rafalom dečijih pitanja – koji su njihove omiljene slavne ličnosti, pitala su deca!

Princ se “izvukao” rekavši da njegove omiljene ličnosti uopšte nisu slavne, dok je Kejt izjavila da to mora biti Dejvid Atenborou jer njen prvenac, princ Džordž ovih dana najviše gleda njegovu “Plavu planetu”.

Šarmantna Kejt je čak i ovom virtuelnom posetom privukla pažnju medija pa mnogi komentarišu njen vrlo prikladan modni stil – za “rad od kuće”.

Tanki žuti džemper sa puf rukavima, svedena šminka i diskretne zlatne minđuše dizajnirane kao stilizovani listići paprati bili su dovoljni da osvoje pažnju svih žena koje ovih dana takođe svoj radni dan provode kod kuće za računarom.

Komentari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending