Pratite nas

Info

Korona virus: HOĆE LI CECA ZARAZITI POLA SRBIJANSKE ESTRADE?

Published

on

Brena se samo telefonski čuje sa snahom Aleksandrom Prijović, u strahu su i supružnici Jovana i Željko Joksimović

Nakon vijesti da su Ceca Ražnatović i njen sin iz braka sa Arkanom, Veljko pozitivni na koronavirus srbijanska estrada je u panici. Sbi su podvrgnuti testoranju I u strahu pčekuju rezultate.

Sve je počelo na proslavi povodom rođenja unuka. Najpopularnija baka na Balkanu Ceca je okupila brojne zvanice; između ostalih veselju su prisustvovali supružnici Jovana i Željko Joksimović, zatim Sanja Đorđević sa kćerkom, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Dušica Jakovljević, Filip Krajinović, Marina Visković, Aleksandra Prijović, Miloš Nadeždin i Stevan Radivojević.

Vijest o Cecinoj zaraženosti najteže je pogodila Brenu, čija je snaha Aleksandra Prijović prisustvovala slavlju.Filip i Aleksandra su izolaciji, ali se svi pribojavaju da koronom ne zaraze i malog Aleksandra kojeg je Brena prihvatila kao najrođenijeg unuka, iako mu nije prava baka.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending