Pratite nas

Poznati

Viki nakon finala za ‘Naj portal’: ŠEJLA JE ZASLUŽENO POBIJEDILA

Published

on

Viki nakon finala za ‘Naj portal’: ŠEJLA JE ZASLUŽENO POBIJEDILA

Popularna Viki Miljković i najomiljeniji član žirija Zvezde Granda, odmah poslije finalne večeri dala je izjavu za naš portal:

– Moja tri kandidata Rijad, Beta i Petar došli su do finala. Naučili smo ih dosta toga, osposobili smo ih na neki način da mogu sami da rade. Mislim da su ostvarili veliki uspjeh i svi su u finalu bili na neki način pobjednici.

– Posebno mi je drago što je pobjednik i drugo mjesto iz Cecinog tima. Mi se inače pomažemo, uvijek navijamo jedna za drugu. Ceca je svojevremeno baš jako i od srca navijala za Nermina Handžića, podržavala moje kandidate kao i ja njene. Čestitam Šejli na zasluženoj pobjedi, čestitam Ceci, čestitam Miliju i Andrijani na trećem mjestu.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending