Pratite nas

Poznati

Šejla Zonić nakon pobjede za ‘Naj portal’: PUKAO MI JE FILM, NEĆU DA DOZVOLIM DA NEKO UDARA PO MENI

Published

on

Šejla s porodicom i mentorkom

Šejla Zonić nakon pobjede za ‘Naj portal’: PUKAO MI JE FILM, NEĆU DA DOZVOLIM DA NEKO UDARA PO MENI

Razgovor sa ovogodišnjom pobjednicom Zvezde Granda, Šejlom Zonić vodili smo dva puta. Jednom pred sami početak finalne večeri, a drugi put odmah poslije proglašenja pobjednika.

Uzburkane emocije

– Veoma sam zbunjena, emocije su mi uzburkane. Znam samo da je euforija zaista prevelika, možda čak i previše od onog što sam očekivala.

Bilo je dosta namještenih udara na tebe, bio je to jedan klasični estradni mobing, ako ga tako možemo nazvati?

– To je bio jednostavno jedan veliki emotivni šok za mene. Ja nisam mogla da vjerujem da postoje takvi ljudi, takve osobe. Mislila sam da smo svi tu da se zabavimo, družimo, steknemo pa i ta neka prijateljstva, a ne da jedni drugima podmećemo jako ružne stvari. Sve je to izgleda dio šou biznisa, pa ako je to zasta to, onda sam uveliko zakoračila u taj svijet.

Ali da budem iskrena, ti udari su trajali na mene od samog početka, samo što sam ja sve to ignorisala. Ali što jeste, jeste, bilo je svakavih i nimalo ugodnih situacija. Ali ne želim da sada detaljno pričam o tome, ali sada mi je ovim posljednjim dešavanjima baš pukao film. Jednostavno, nisam htjela više da dozvolim da neko udara po meni, mom karakteru, mom poštenju, a sve bez razloga. Sada sam zaista morala da reagujem.

Da li je bilo suza?

– Bilo je suza, a evo i prije ovog razgovora sa vama bilo je suza, pa sam morala da popravljam šminku. Ova večer je jedan trenutak kada smo ili kada bismo smo trebali biti sretni, a s druge strane i pomalo tužni što sve to prolazi. Puno je emocija, tako da suza ima i zbog ovog i zbog onog.

Znači da vrijedim

Kada je krenulo takmičenje da li si se nadala, očekivala da će biti ovakvih dešavanja i prljave igre?

– Ne, zaista se nisam tome nikao nadala. Svi smo se na neki način zbližili, poštovali smo se, voljeli, družili se, ali fanovi eto nekada malo pretjeraju u favorizovanju, pa krenu da rade veoma ružne stvari,  ali to ipak znači da vrijedim.

Kakav si savjet dobila od Cece?

– Njen savjet je bio da samo gazim svojim putem, da budem svoja, a sve to samo jako i pošteno.

Bila si i kod Kebe na ručku, pa se i zapjevalo?

– Keba je uradio jednu pjesmu za mene, pa sam otišla da je čujem. A, kada se dođe kod Kebe onda je i trpeza puna, pa smo tako suprug i ja bili na ručku. Bilo nam je fantastično, poslije ručka se i zapjevalo. Keba i njegova supruga su istinski domaćini.

Pobjednički trofej je konačno u tvojim rukama, BiH i region su ponosni na tebe.

– Kada sam čula svoje ime doživjela sam kao neki bleck out. Odjednom su svi počeli da se grle, ljube, slave. To je za mene bio neopisiv osjećaj sreće i radosti. U meni su se probudile samo najljepše emocije. Ima dragog Boga i nama je svima dao samo najbolje, baš onako kako je za svakog dobro i po zasluzi.

Tu su večeras bili tvoj suprug, njegovi roditelji, tvoji roditelji.

– Od samog početka moj suprug je moja najveća podrška i snaga. Moji i njegovi roditelji su također sve vrijeme bili uz mene, posebna moja radost i sreća je to što su večeras svi pored mene.

Teška razdoblja

Prvo si ti plakala u očevom zagrljaju, pa je mama plakala u tvom?

– Bože dragi te emocije se opisati riječima ne mogu. Prolazili smo zajedno kroz životna razdoblja, a sada prolazimo večeras samo kroz sreću i suze radosnice.

Reakcije kolega takmičara?

– Fantastične, čestitali su mi, raduju se mojoj pobjedi, barem ono što sam ja vidjela. Hvala im svima od srca, a sada svako od nas ide svojim putem i vjerujem uspješnim putem.

Bato Šišić (Naj portal)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA

Published

on

Foto: Brendan McDermid/REUTERS
Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA
“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini. Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik također razboljeti.

– Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostat će gluv. A otkriće mu se i tumor na mozgu – rekla je baba Vanga.

Na društvenim mrežama danas se, očekivano, ponovo priča o proročanstvu Babe Vange da će Tramp ostati gluh.

Razlog naravno jučerašnji pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupu u Butleru, Pennsylvaniji. Tada je Tramp pogođen u uho, nakon čega se podigao obljiven krvlju koja je šikljala iz uha.

FBI je objavio ime napadača, kazavši da se radi o 20-godišnjem Thomas Matthew Crooksu.

– FBI je identificirao Thomasa Matthewa Crooksa, 20, iz Bethel Parka, Pennsylvania, kao subjekta umiješanog u pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Trampa (Donalda Trumpa) 13. jula u Butleru, Pennsylvania – navodi se u saopćenju saveznih istražitelja.

Što se baba Vange tiče, ona je predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno  atentat  na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending