Pratite nas

Poznati

Sve oči su bile uperene u njih dvije: Zagrljaj Šejle i Đule nakon finala

Published

on

Sve oči su bile uperene u njih dvije: Zagrljaj Šejle i Đule

Prema procjenama mnogih, od samog početka posljednje sezone Zvezde Granda, Šejla Zonić i Đula Drini bile su ne samo kolegice/ takmičarke već i jedna drugoj velika konkurencija.

Tako su ih, barem na društvenim mrežama, favorizirali fanovi i jedne i druge. Ipak, kako nam je Šejla rekla, ona nikoga od kolega takmičara nije gledala kao neku konkurenciju, već samo kao drage mlade ljude koje je upoznala.

Za fenomenalnu Šejlu takmičenje je bilo nešto najbolje što joj se moglo desiti u dosadašnjem životu. O svim kolegama takmičarima uvijek je imala veoma lijepo i korektno mišljenje. U finalu je bilo veoma napeto i sve oči su bile uperene u Šejlu i Đulu.

Nakon pobjede mnogi su također gledali u njih dvije, da li će Đula da joj čestita na pobjedi. Iza kulisa sreli smo Đulu i Šejlu, zamolili ih za zajedničku fotografiju. I jedna i druga odmah su se zagrlile i pozirale za naš portal.

U konačnom zbiru glasova, Šejla je imala 100.000 glasova više od Đule Drini. Nakon pobjede neko od kolega novinara Šejli je rekao da je ženski Šaban Šaulic, na šta mu se Zonić od srca zahvalila.

Bato Šišić (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

Published

on

Pjevačica Severina  često obraduje obožavatelje svojim fotografijama i snimcima s koncerta. Ovoga je puta oduševila prizorima u bikiniju.

Pozirala je na ostrvu Vrniku u zanimljivom, prljavo bijelom kostimu u kojem je pokazala svoju impresivnu figuru, a čini se da Seve i redovno vježba.

Na glavi je nosila veliki šešir, a na nogama sandale brenda Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Šešir tijelo čuva… – napisala je pjevačica u opisu objave, a komentara za njeno izdanje nije manjkalo.

“Zato nema struje u Dalmaciji”, “Savršeno izgledaš, komad si”! “Evo zašto je cijeli internet svjetski kolapsirao”, “Seve kao s druge planete”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending