Pratite nas

Poznati

Vatrena stihija: BOKSERU MUAMERU HUKIĆU KOMŠIJA ZAPALIO STAN

Published

on

Kako je objavio “Bild” bokseru Muameru Hukiću, poznatom pod imenom Marko Huk, koji boksuje pod zastavom Njemačke, izgorio je stan u Bukeburgu, kod Hanovera. Stan se procjenjuje na oko pola miliona eura.

Do požara u šest stambenih jedinica došlo je kada je jedan od komšija roštiljao u stanu i izazvao haos u zgradi. Taj stanar je pozvao vatrogasnu službu, prije nego što su evakuisani stanari, a na sreću niko nije povrijeđen..

Prema riječima Kenana Hukića, Muamerovog rođenog brata, procjenjuje se da je šteta pola miliona eura.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending