Pratite nas

Info

Ukleta “Yamaha”: FARIS I ARMIN OTIŠLI U TEST VOŽNJU MOTOROM, OBOJICA SMRTNO STRADALA!

Published

on

Tuga se nadvila nad Sjenicom. Ovdje ljudi oplakuju smrt tragično preminula dva mladića; Farisu je 33, a Armina 22 godine.

Za njihovu smrt se saznalo nakon jednodnevne portage, jer niko nije znao šta se dešava. Jedan drugom su pružili ruku nakon dogovora o prodaji motora, krenuli u probnu vožnju. I više se nisu vratili.

Naime, Faris Ćurkić (33) je trebao da proda motor 20-godišnjem Armin Kasumoviću.On se zapšutio iz Novog Pazara kod Kasumovića, koji je rodom iz Sjenice, da bi mladić pogledao dvotočkaš i kupio ga. Faris mu je predložio da se prvo provozaju i mladići su sjeli i odvezli se – priča izvor iz istrage:

Kako ih dugo nije bilo, Ćurkićev otac je pozvao policiju i rekao da mu se sin nije vratio kući, kao i da su i njegovi drugovi zabrinuti jer znaju da je s kupcem otišao u probnu vožnju. Ispričao je i da je Faris nedostupan, pa je policija otpočela potragu. Međutim, iste noći oko 3.30 Hitnoj pomoći je prijavljeno da dvije osobe leže pored betonskog zida na putu Novi Pazar – Sjenica.

Poslije besane noći za rodbinu, jedan prolaznik je pozvao policiju i prijavio da je u Javorskoj ulici vidio tijela. Ljekari su mogli samo da konstatuju smrt mladića, a utvrđeno je da su se oni zakucali u zid i poginuli na mjestu, ali da osim njih dvojice, nije bilo drugih učesnika u udesu. Kako je utvrđeno, Ćurkić je vozio motor, a Kasumović je bio na mjestu suvozača, objavio je “Kurir“.

Na mjestu udesa je blaga krivina ulijevo, najvjerovatnije je da je vozač motora izgubio kontrolu, udario u ivičnjak a zatim i u zid – pričaju mještani i dodaju da su obojica mladića voljeli motore i automobile.

Inače, ovo je druga tragedija u posljednje tri sedmice u Novom Pazaru. Podsjetimo, polovinom jula u sudaru dva automobila, poginuli su Demir Smajović (22), koji je bio za volanom ‘audija’, kao i Almir Sulejamović (24) i Džamil Nuradinović (23), koji su bili u ‘opelu’. (NAJ PORTAL/FOTO FEJZBUK)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending