Pratite nas

Info

Šta kaže jedna Kikinđanka: ŠUTI BOLAN, KAKVA KORONA, UŽIVAJ U NEUMU!

Published

on

Ovo su Gordani Komljen iz Kikinde poručili domaćini kad se, početkom jula, obrela u Neumu. Naime, ovo je jedini bh. grad na Jadranu, koji važi za korona free područje.

Po onoj narodnoj “dok jednom ne smrkne, drugom ne svane”, u Neumu nema gdje peškir da se postavi i zauzme prazna ležaljka. Ovako ljetovanje u ovom mjestu opisuje sagovornica portala Gradski.online.

“Prvobitno sam sa kćerkama namjeravala da ljetujem u Hrvatskoj, ali sam neočekivano završila u Neumu. I nisam se pokajala. U Trebinju sam odlučila da odem u Neum, koji je od tog grada udaljen stotinjak kilometara. Apartmanski smještaj sam pronašla na Bukingu”, rekla je ova Kikinđanka.

Za ovaj tip smještaja, cijene se kreću od 40 eura, pa naviše, dok je hotelski smještaj daleko skuplji.

“Od Trebinja do Neuma, potrebno je oko dva sata vožnje, putem koji vodi ka Stocu, pa dalje ka Neumu. Na ovoj dionici, preko Svitave izvode se radovi, pa je putovanje sporije”, navodi ona i nastavlja:

“Cijene u restoranima i kafićima su identinčne kao u drugim gradovima BiH, a daleko su povoljnije nego na hrvatskom primorju. Cijene ležaljki i suncobrana na plažama su 3 eura ili 6 KM. U odnosu na ljetovališta u Hrvatskoj, Neum je solidna alternativa zbog pristupačnih cijena smještaja, hrane i pića.”

Kaže da noćni život nije adut ovog mjesta jer se nakon ponoći, uglavnom svi lokali zatvaraju.Niko ne priča ni o ženi koja je zaražena korona virusom, a radila je u neumskom hotelu, kao sezonska radnica.

“Primijetila sam da skoro niko ne nosi maske u restoranima. Utisak je da se u Neumu niko pretjerano ne nervira zbog korone. Mještane, ali ni goste to jednostavno ne interesuje”, rekla je.

Prihvatljive cijene, kamenite plaže, kao i situacija sa korona virusom, razlozi su zašto se turisti iz Srbije odlučuju da svoj godišnji odmor provedu ovdje.(Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending