Pratite nas

Info

Udara u glavu k’o vijagra: POJEO DVA BUREKA PA POČEO SPOPADATI NIŠLIJKE

Published

on

Za meso bijelih bubrega kažu da je “kavijar u hard core varijatni”. Osim što su ukusni, snažno djeluju na potenciju, udaraju direktno u glavu, a rampa u gaćama skače ko luda.

Međutim, malo je poznato da su bijeli bubrezi, zapravo, “veprova m*da” zamaskirana u bonton. Sama pomisao da se žvaču i gutaju svinjski testis, kod mnogih izazivaju osjećaj gađenja. A oni koji su probali, kažu da nema ukusnijeg jela.

Meso se nudi u različitim kombinacijama, a niški buregdžija Goran Jovičić odlučio je da ponudi burek sa bijelim bubrezima! Priprema traje nekoliko dana, a tajna je u nadljevu.

“Nije to ništa neobično. Bijeli bubrezi se od davnina kod nas jedu, te ukuse lično ja odaberem, majstori poslije samo to bace u kore i to je to – kaže Goran te dodaje da je jako teško doći do bijelih bubrega.
Ova smječa kombinacija isprobana je “buregdžijadi”.

Izazvala je sjajne reakcije, iako je mali broj Nišlija se usudio da je isproba. Naime pročulo se za momka koji je pojeo cijeli burek, a deset minuta kasnije je naprosto poludio. Umalo nije silovao sve žene po Nišu.

Među ugpstioteljima se prepričavaju brojne zgode iz restorana, u kojima se služe bijeli bubrezi. Nakon što gosti sve pojedu, konobar upita:

“Kakva su bila m*da od krmače?

Oni kojima je nepoznato od čega su bijeli bubrezi, počinju praviti grimace, mijenjati boje…

Ili slučaj kada je gost hvalio jelo: Auuu, što je ovo dobro. Da pogađam – od buta je?

-Konobar odgovara: “Nije but, nego bijeli bubreg. Specijalitet, ali niste mnogo pogriješili.

Gost će: Čekajte, bubreg, ne razumijem? Klasičan bubreg, ono, Žuta kuća i to?

Konobar: Nije, nego bijeli bubreg Dobije se od muškog svinjčeta. Razumiješ!? To ti je praseće m*do, jel vam sad jasnije?

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending