Pratite nas

Info

U pogrešno vrijeme, u blizini pogrešne osobe: ZAŠTO SU GORILE GORDANE TADIĆ PREMLATILE ELVISA MALKIĆA?

Published

on

Elvis Malkić iz Živinica, koji živi i radi u Hrvatskoj, kako je javio sarajevskom “Oslobođenju”, u nedjelju tokom dana je pokupio batine ni kriv, ni dužan. Jedini problem je što se našao na pogrešnom mjestu, u pogrešno vrijeme i u blizini pogrešne osobe!

On je poslao i fotografiju na kojoj se vide tragovi “ručnog rada” tjelohranitelja glavne tužitejice BiH Gordane Tadić. Tvrdi da su bez ikakvog valjanog razloga. Malkić je objasnio šta se dešavalo:

– Ja sam čovjek bez ijedne kaznene prijave u životu. Krenuo sam u hotel u Živinicama koji se nalazi u blizini kuće glavne tužiteljice. Objašnjavao sam policajcima da ne želim da ikoga provociram i da samo želim da odem u hotel da se odmorim. Došao sam iz Hrvatske na tri dana. Policajci su mi zalupili vrata od automobila. Kada sam izašao davili su me i udarali, rekao je Malkić koji je dodao da je bio u kafiću preko puta.

Nakon što je dobio batine Malkić se zaputio u policijsku stanicu kako bi prijavio napad. Tamo su ga dočekali kao najvećeg dušmana. On mislio da u Bosni “vrana vrani ne vadi oči”, a to znači da kolege neće ništa uraditi protiv svoga kolege, pogotovo ako je naredba stigla “odozgo”, a sve su prilike da jeste.

– U policijskoj stanici u Živinicama su me izbacili i otjerali. Jedan je policajac čak želio da mi razbije mobitel jer sam nakon što su odbili da prime moju prijavu rekao da ću pozvati Odjeljenje za unutrašnju kontrolu – tvrdi Malkić.

Trasgom ove vijesti, novinari su pokušali dobiti više informacija iz živiničke policije. Oni su sve negirali.

Ako je I bilo premlaćivanja, znači, nema nikakvog traga, a ni prijave. Očio Tadićkine “gorile” nisu mogle ništa “napakovati” Malkiću, kojem ne preostaje ništa drugo, nego da privija obloge na glavu, vrat, ramena… i čeka da iscuri Gordaninih “pet minuta vlasti”.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending