Pratite nas

Poznati

Tecite suze, tecite: LIJEPA “REJHANA” ODLAZI, KO MIJENJA OZGE JAGIZ

Published

on

Lijepa glumica Ozge Jagiz glavna je tema turskih medija s obzirom da je odlučila da napusti seriju “Zakletva”, koja se smatra jednom od najgledanijih širom svijeta, a posebno u zmljama bivše Jugoslavije.

Produkcija se nije oglasila povodom ovoga, te se ne zna hoće li Rejahn u seriji igrati neka druga glumica ili će se scenario da se prilagodi bez jednog člana.

Iako po profesiji nutricionista, Ozge je zavoljela glumu i, kako kaže, tu je sebe pronašla.

U seriji “Zakletva” stekla je ogromno iskustvo i popularnist, ali priznaje da je do napuštanja serije došlo zbog isteka ugovora i da je došlo vrijeme za nešto novo.

Serija “Zakletva” je snimana tokom 2019. godine. Priča prati skromnu i lijepu djevojku Rejhan, koja je odrasla na selu, odgojena prema tradicionalnim načelima. Nakon smrti majke, Rejhan ostaje siroče, ali joj se život potpuno neočekivano mijenja. Želeći da obuzda svog razmaženog i neodgovornog sina Emira, Rejhanin stric Hikmet je dovodi u Istanbul kako bi ih vjenčao. Rejan se na početku protivila tome, ali kako poslije smrti majke nema nikoga na svijetu osim Hikmeta, obećeva mu da će pristati na taj brak.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending