Pratite nas

Poznati

Robi Viliams: PEDOFILIJA I SATANISTIČKI RITUALI SU DOBRO UMREŽENI!

Published

on

Robi Villiams je rekao da teorija zavjere nazvana “Pizzagate” nije baš osporena. Ovaj 46-godišnjak u jednom intervjuu dovodi u pitanje (ne)opravdanost teorije zavjere koja tvrdi da su nekoliko demokratskih zvaničnika i američki restorani bili umiješani u trgovinu ljudima i djece.

Ova teorija se proširila tokom američkih predsjedničkih izbora 2016. godine, nakon istrage Njujork tajmsa i veb stranice Snopes za provjeru činjenica. Međutim, teorija je ponovo pobudila interesovanje posljednjih sedmica, a čini se da je Vilijams takođe zainteresovan za ovu teoriju zavjere.

“Činjenica je da ne znamo ništa, što znači da ništa nije raskrinkano. Nije bilo podruma na određenom mjestu u toj piceriji. To nije dovoljno da bi se raskrinkalo”, rekao je Vilijams.

“Niko nije pitao, niko nije rekao i nije bilo odgovora. Prava pitanja nisu postavljena pravim ljudima na pravim mjestima”, smatra pjevač.

Zagovornici teorije tvrde da su u mejlovima od menadžera kampanje Hilari Clinton koji su procurili bile šifrirane poruke koje su zvaničnike Demokratske stranke povezale sa pedofilskim krugom.

Oni su tvrdili da se djeca zlostavljaju i da se satanistički rituali održavaju u podrumu picerije u Vašingtonu. Pomenuti restoran nije čak imao ni podrum, nijedna navodna žrtva nije istupila i nikada nisu pronađeni fizički dokazi koji bi podržali ovu teoriju

Poznati

Duško Tošić priznao da je kontaktirao Severinu: ZVAO JE I NA KAFU

Published

on

Duško Tošić, bivši suprug srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, potvrdio je da je slao poruke hrvatskoj pjevačici Severini.

Naime, Karleuša je napala Severinu jer je podržala usvajanje rezolucije o Srebrenici. Severina joj je odgovorila “Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad” uz nekoliko screenshatova s porukama za koje se odmah pretpostavilo da joj ih je poslao Tošić.

On je to i sam potvrdio za srbijanske medije.

Naveo je kako je kontaktirao Severinu da mu pjeva na jahti koju je on kupio u Turskoj. Dodaje kako su mu Severinu predložili njegovi bliski prijatelji.

– Nedavno sam kupio jahtu koja stoji na Bosporu i htio sam to proslaviti. A moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao – tvrdi Tošić za Kurir.

Dio razgovora koji je Severina objavila izgledao je ovako.

“Kako si?”, naveo je Tošić, na šta je ona odgovorila: “Jako dobro, što i vama želim.” Zatim ju je upitao radi li se. “Kakvo zanimljivo pitanje… To vi uvijek tako ili…?”, odgovorila je Severina.

“Ha ha pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l’?”, napisao je, a ona mu je poručila: “Nisu svi za sve.”

U martu ju je pitao i kako je te da li je u Beogradu, na što mu je Severina jasno do znanja dala da ne želi takve poruke primati.

– Oprostite, ali ne razumijem što hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli pisati ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati”, odgovorila je Severina te je podijelila i nekoliko poruka u kojima je poziva na kafu.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending