Pratite nas

Poznati

Sve je u koroninim rukama: ČOLA ZBOG PANDEMIJE KONCERT POMJERIO ZA 19. JUNI 2021!

Published

on

Da su stvari vrlo ozbiljne, te da je neizvjesnost zbog pandemije korona virusoom iz dana u dan sve veća, kazuje i podatak da je legendarni Zdravko Čolić svoj koncert u Kragojevcu pomjerio za slijedeću godinu.

Kako javlja Tanjug, usljed i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu pomjeren je za 19. juni 2021. godine u prostoru „Kneževog arsenala“.

Kako su iz Long play-a saopštili, uprkos ogromnoj želji svih da koncert, prvobitno planiran za 20. juni, ipak bude održan 22. avgusta, Kovid-19 ih je prisilio da preispitaju tu odluku i, vodeći prije svega računa o zdravlju posjetilaca, ponovo se odluče da odlože koncert.

Nadati se da će do ljeta naredne godine pandemija ili se smiriti, ili bar zaustaviti. Što bi staro narod rekao “Sve je u Božijim rukama”, a mi dodajemo “Sve je u koroninim rukama”. (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending