Pratite nas

Poznati

Sve po redu i kako moral nalaže: ADNANU I DARJANI JAKUPOVIĆ STIŽE PRINOVA

Published

on

Poznati mostarski pjevač i regionalna zvijezda Adnan Jakupović, koji je dugo momkovao, te se prošle godine u oktobru konačno skrasio, uplovivši u bračnu luku sa Darjanom, objavio je da će postati otac.

Ne zna se ko je sretniji – on, njegova supruga Darjana, ili majka koja je živjela za dan da se njen Adnan oženi, a eto sad dočekala i vijest o prinovi! Malo je poznato da je Adnan odrastao s majkom, jer su se njegovi roditelji razveli za vrijeme ratnih dešavanja u Mostaru, tako da je njihova majčinsko – sinovska veza posebna.

Za razliku od mnogih estradnjaka, koji postaju roditelji prije vjenčanja, Jakupović je poštovao tradiciju. Sa svojom izabranicom je prvo sklopio brak, a onda se odlučio na proširenje porodice.

– Sve po redu i kako moral nalaže – kaže Jakupović, te dodaje da bi beba trebala doći krajem ove godine. Nije ni njemu, ni supruzi važno da li će biti dječak ili djevojčica; najvažnije je da bude zdravo. (Naj portal)

 

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending