Pratite nas

Poznati

Bora Drljača se obrazuje: NAUČIO SAM DA BLOKIRAM

Published

on

Legendarni i omiljeni krajiške gore sin Bora Drljača, koji živi i radi u Beogradu, važi za velikog veseljaka, šoumena, ali i ženskaroša. To je osoba koja zna zapjevati, ali i ličnost koja u svakom trenutku zna izmamiti osmijeh kolegama i publici.

U vremenima ograničenih kretanja i druženja zbog korona virusa vedar duh je prenio na društvene mreže. Tako je na mreži Tviter objavio kratku izjavu, koja je oduševila njegove pratioce.

Nije više ni bitno da li je Bora zaista rekao istinu (što je moguće), ili se samo šalio na svoj račun. Uglavnom on je napisao:

– Naučio sam da blokiram, pazite šta pišete – upozorio  je Drljača, te za kratko vrijeme sakupio više od pet hiljada lajkova.

– E što ovi lajkovi nisu euri, bio bih najbogatiji na svijetu – šeretski je prokomentarisao reakcije na status Bora Drljača. (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending