Pratite nas

Info

STRANKA TE PRATI I – MLATI: U prnjavorskom “Tangu” Draško Aulić pretukao majku petero djece!

Published

on

Ovaj čovjek se zove Draško Aulić, političar je, ugostitelj i kabadahija! Kako je objavila banjalučka “Buka” on je silu prosipao nad svojom bivšom radnicom, koja je majka petero djece.

Žena nije tražila ništa, tu je navratila sa društvom na piće. Kafe bar se, inače, nalazi u centru Prnjavora. Očevici svjedoče da je baš krvnički šamarao, udarao, te joj nanio teže povrede ruku i kične. Na kraju je bacio na pod. Sagovornik Buke kaže da je pozvana i policija, nakon čega je Aulić zatvorio kaffe bar i ostavio ženu ispred lokala.

Ta majka petoro djece ne želi se povlačiti po medijima, rekao je sagovornik Buke, ali je smatrao da neko treba ispričati što se tog dana dogodilo.
„Znam da on to negira, ali žena je pretučena“, kaže sagovornik, čije ime je poznato redakciji.

„Ona je radila nekad u njegovom lokalu, a te večeri kada se taj incident dogodio, otišla je na piće, jer je taj dan bio rođendan njenom bivšem radnom kolegi. Tu je bio s njim još jedan gospodin kojeg zovu Cigo i bilo je možda još pet do šest ljudi. I u tom trenutku, kad je ona prišla, čestitala rođendan i naručila sebi piće, nakon kratke priče, on (Aulić) je malo popio i pitao tog Cigu je li joj bolje raditi u Tangu (lokal u vlasništvu Aulića) ili u tom gdje sad radi kao ispomoć.

Žena je rekla da ne želi svađu, ni galamu i da isti šljam dolazi u obje kafane i krenula da izađe. Onda ju je on uhvatio za ruku i počeo šamarati, zatim je udarao nogom u donji dio leđa, dok je pokušavala izaći, da bi je na kraju otresao od beton, nakon čega je čučnuo i nastavio još da je šamara. Uzeo joj je torbu i oduzeo telefon. Nakon što je tražila da joj vrati telefon, on joj je dao njegov mobilni, misleći, valjda, da će zvati nekog drugog, čiji broj ne može da pronađe u njegovom telefonu.

Tada je sa njegovog telefona nazvala policiju i rekla im da pošalju patrolu pred kafe bar Tango, zato što je prebio gazda tog lokala. On joj je odmah oteo telefon i reko da se zaključava bar jer dolazi policija. Tada je ostavio ženu vani i ubrzo je došla policija“, ispričao je očevidac tog dođađaja o strahotama koje je doživjela žena.
Kako je rekao, Aulić je toliko pretukao nesretnu ženu da nije mogla hodati, te su joj u Prnjavoru uspjeli samo ukazati prvu pomoć.

„Nije mogla ni hodati, kičma joj je bila povrijeđena. a nakon bolnice u Prnjavoru, završila je na Kliničkom centru u Banja Luci“, potvrdio je za BUKU.
Inače, Aulić je politički aktivani i odbornik je Dodikovog SNSD-a.

Zanimljivo je da se cijela priča pokušava staviti „pod tepih“, a mnogi sumnjaju da je to zbog činjenice da je Aulić vrlo utjecajan u Prnjavaoru i da obavlja funkciju vijećnika vladajućeg SNSD-a u Skupštini općine. Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da se desio napad na žensku osobu u Prnjavoru, u kojem je, kako su naveli, učestvovala osoba inicijala D.A. (Naj portal)

 

 

 

 

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending