Pratite nas

Info

Igra prirode ili Božiji znak: NA BIJELJINU PADAO GRAD U OBLIKU KORONA VIRUSA (FOTO)

Published

on

Kako su objavili semberski portali, danas u popodnevnim satima ovo područje je pogodilo kratkotrajno nevrijeme. Dok je u Bijeljini uglavnom padala kiša, u nekim dijelovima pljusak je donio led i to u obliku korona virusa!

Kad su mediji prije nekoliko mjeseci pisali da se ovako nešto dogodilo u Meksiku, mnogi su bili skeptici i nisu vjerovali, ali sada se to dogodilo i u srcu Semberije. Kiša je lila kao iz gabla, grmilo je, sijevalo, a u Dvorovima pljusak je donio i grad u obliku korona virusa.

Grad nije trajao dugo, par minuta ali su mještani mogli vidjeti i kamerom zabilježiti ovaj prizor.

A kako je to izgledalo pogledajte pa sami procijenite, da li se to priroda poigrava sa nama ili je ovo neki Božiji znak. (Naj portal/ Foto BN)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending