Pratite nas

Info

Strah od “uvezene” korone s Jadrana: U RESTORANIMA NATPISI DA NE SLUŽE POVRATNIKE IZ HRVATSKE!

Published

on

Izgleda da korona virus, koji se ubrzano širi u Hrvatskoj i to u jeku pune turističke sezone, uzima svoj danak ne samo u zdravlju oboljelih ljudi, nego je rlo ozbiljna tema I u zemljama Evropske unije.

Danas su Slovenci susjednu Hrvatsku stavili na “crvenu listu”, a Austrijanci su to uradili još u ponedjeljak, te su uveli da svi putnici pri ulasku u zemlju iz “Lijepe naše” moraju imati negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili se moraju testirati 48 sati po povratku.

Tragom šokantnih vijesti o koroni koja dolazi iz Hrvatske, počeli su uvoditi mjere predostrožnosti austrijski ugostitelji. Tako je vlasnik jednog restorana u Grazu postavio ploču s natpisom “Nije za povratnike iz Hrvatske”.

“Učinio sam to zbog brige za svoje redovne goste. Nemam ništa protiv onih koji se vraćaju iz Hrvatske, uopće ne, ali ne želim riskirati zdravlje svojih gostiju”, rekao je šef restorana Franz Erart za austrijski portal oe24.

Dodao je da podržava poteze austrijske vlade u borbi protiv koronavirusa te se slaže s izjavom kancelara Sebastiana Kurza koji je rekao da virus dolazi u automobilima. No, mnogi se građani na društvenim mrežama slažu da se radi o diskriminaciji te da bi Erarta trebalo tužiti. Zbog ovog poteza bi mogao izgubiti dosta gostiju. (Naj portal: Foto: Screenshot Youtobe)

 

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending