Pratite nas

Info

Cirkusijada na granici: PREVOZIO MIGRANTE U KAMIONU PUNOM PŠENICE

Published

on

Pomalo komična situacija na srbijansko – bugarskoj granici. Tamo gdje su najmanje očekivali da će pronaći ljude, carinici su nabasali na migrante ušuškane u specijalnom kamionu za prevoz pšenice.

Prvi slučaj otkriven je kada su na prelazu Horgoš nakon kontrole mobilnim skenerom uočene ljudske siluete na krovnom dijelu kabine kamiona, koji je iz Srbije prema Češkoj prevozio metalne dijelove. Tom prilikom iz skrovišta na kamionskom krovu izvučena su trojica mladića, bez bilo kakve dokumentacije kod sebe.

U utorak je na ovom istom prelazu u dva slučaja među robom otkriveno sedam mlađih migranata, od kojih su se trojica krila među aluminijumskim otpadom kojim je bio natovaren domaći kamion na putu ka Njemačkoj.

Četiri “slijepa putnika” pronađena su nešto kasnije istog dana i u kamionu sjevernomakedonskih registarskih oznaka koji je iz Turske prevozio auto-dijelove za Češćku.

Na prelazu Batrovci carinici su analizom slike sa skenera u bugarskom kamionu, koji je ka EU vozio organsku pšenicu, uočili čak pet ljudskih silueta.Kada je kamion fizički otvoren iz tovara organske pšenice izvučeno je pet mladića, najvjerovatnije iz Avganistana. (Naj portal/Foto: Uprava carina)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending