Pratite nas

Zanimljivosti

Kome će pripasti vila od dva miliona eura?

Published

on

Vila Harisa i Meline

Kome će pripasti vila od dva miliona eura?

Već nekoliko mjeseci se ne prestaje pričati o razvodu Meline i Harisa Džinovića. Sada se mnogi pitaju kome će pripasti vila od dva miliona eura u Beogradu.

Džinovići su vilu na Senjaku gradili od 2017. godine, a u nju su tek uselili 2021. godine. Navodno prije nego što se pročulo za razvod, srbijanski mediji su pisali da Džinovići prodaju vilu.

Skupocjena vila posjeduje bazen koji se nalazi u donjem dijelu, a u blizini njega je vinski podrum u kojem su vina iz različitih krajeva svijeta. Kuća ima veliki dnevni boravak, teretanu, salu za proslave i spa centar. Sobe Đine i Kana uređene su posebno po njihovim željama. Također, u jednom dijelu kuće je nalazi se i muzički studio.

 

Melina Džinović upala u Harisovu vilu: POZVAO POLICIJU, A ONI MU ODUZELI PIŠTOLJ

 

Nakon vijesti o razvodu mnogi se pitaju kome će pripasti luksuzna kuća. Nakon što se popularni par rastao, u vili je ostao Haris i njihova djeca Đina i Kan. Međutim, još uvijek nije poznato da će kuća pripasti pjevaču narodne muzike.

Podsjetimo, dizajnerica Melina Džinović je sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan.

Policija je Džinoviću privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Melina je prošla pored policijske stanice, ali sina Kana je ignorirala.

Zanimljivosti

Kako izgleda intimni život sijamskih blizankinja: ŠTA AKO JEDNA ŽELI DA SPAVA S MUŽEM, A DRUGOJ NIJE DO TOGA?

Published

on

Ebi i Britani Hensel su se vjenčale za Džoša Bovlinga još 2021. godine i svi se pitaju kako izgleda njihov intimni život, s obzira da sestre dijele organe od struka na dolje.

Bivši vojni veteran

Džoš Bovling ima 33 godine i bivši je vojni veteran i medicinski brat, a prema nekim saznanjima 2021. godine oženio je Ebi Hensel, sijamsku bliznakinju koja dijeli organe sa sestrom Britani.

Pošto zakonski može da oženi samo jednu, Džoš je oženio Ebi, ali mnogi se pitaju da li je i Britani zaljubljena u njega i spremna da sa njim dijeli postelju jer sestre dijele reproduktivne organe.

“Šta se dešava kada jedna od njih želi da spava sa Džošom, a druga ne?” To je pitanje koje se najčešće postavlja ovih dana na TikToku. Korisnici ove društvene mreže kažu da ova veza može da funkcioniše jedino ako ovaj par voli trojku, jer će Ebi uvijek morati da u bračnu postelju dovede i svoju sestru, Britani.

Poznate blizankinje funkcioništu tako što jedna drži kontrolu nad lijevom rukom i nogom, dok druga upravlja desnom rukom i nogom, a reproduktivne organe dijele.

Ko je čovjek koji je oženio spojene blizankinje?

Priča se da Džoš Bovling ima bivšu ženu sa kojom dijeli starateljstvo nad kćerkom. Par se vjenčao 2010. godine, da bi se razveli 2019. godine i imaju kćerku od osam godina.

Genetsko testiranje

Međutim, dvije godine nakon što je Džoš oženio sijamske blizankinje, dobio je tužbu od bivše žene. Ona je od njega tražila genetsko testiranje jer nije sigurna da je dijete njegovo. S obzirom da je njegova bivša supruga poslije razvoda dobila još jedno dijete, sumnja se da se genetsko testiranje traži za to drugo dijete. (Naj portal)

@abbyandbrittanyhensel

♬ Promises (Skrillex & Nero Remix) – Skrillex / Nero

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending