Pratite nas

Poznati

Srušio trending: SAJFER JOŠ JEDNOM POKAZAO ZAŠTO JE BROJ JEDAN

Published

on

Sajfer

Bosanskohercegovački reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, prije nekoliko dana je izdao prvi dio albuma pod nazivom “Anima”.

Vlasnik hitova “Karneval I i II” još jednom je pokazao da je u svom poslu najbolji. Vrhunskom produkcijom i odličnim tekstovima je opravdao očekivanja publike.

Prva tri mjesta trendinga pripali su upravo njemu i pjesmama “7ICE” koju je snimio sa Jala Bratom i Buba Corelijem. Zatim na drugom mjestu je duet sa THFC pod nazivom “Preko”, a treće mjesto u trendingu je duetska numera sa Hrvatskim reperom Gršom “KMGR”.

Sajfer je još jednom pokazao da Bosna i Hercegovina ipak ima najjače izvođače kada je riječ o trep i rep sceni. Zanimljivo je i to da je ovaj reper okupio velika imena iz regiona. Time još jednom pokazao koliko je cijenjen i poštovan i van granica BiH.

Uskoro se očekuje i drugi dio albuma, gdje bi se također trebale naći duetske pjesme. Publika s nestrpljenjem čeka da vidi šta je to Sajfer još spremio. Eldar Abaz (Naj portal)

 

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending