Pratite nas

Poznati

Boban Rajović: ZBOG SANDRE AFRIKE SAM ZAPOSTAVIO PRIPREME VELIKOG KONCERTA

Published

on

Boban Rajović

Boban Rajović je pružio podršku svojoj mlađoj kolegici Sandri Africi na promociji njenog novog albuma u jednom beogradskom restoranu.

Popularni Boban Rajović Piroman je priznao da mu ponekad fali moć kloniranja:

– Želim da ispoštujem sve kolegice i kolege na javnoj sceni i da im pružim podršku u njihovim projektima. Ali ne mogu da se kloniram, pa mi je ponekad baš teško.

Dodao je da je zbog Sandrinog poziva na promociju morao da otkaže obaveze oko pripreme svog velikog solističkog koncerta u Podgorici. Kao jedan od pjevača koji ima najviše nastupa i koncerata, šaljivo je priznao da je morao da
počne da nosi svesku u koju upisuje sve svoje obaveze.

Osvrnuo se na svoj nedavni koncert u Rijeci, gde mu je specijalni gost bio Ivan Zak, koji je rodom iz ovog grada. Međutim, ostao je misteriozan po pitanju imena specijalnih gostiju na predstojećem koncertu u Podgorici, ali je otkrio:

– Planiram jednu podgoričku legendu, koja ima najveći hit na estradi i koji su mnoge kolegice i kolege na estradi prepevali, još dva crnogorska pjevača, ali i jednog sportistu, koji će pjevati zajedno sa mnom.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending