Pratite nas

Poznati

Isak Šabanović pokazao misterioznu djevojku: OVO JE PUN POGODAK

Published

on

Isak Šabanović

Na veliko oduševljenje publike Isak Šabanović objavio je novu pjesmu pod nazivom „Da je sreće“, ali i spot u kome je pokazao misterioznu djevojku.

Koliko se ova numera dopala publici svjedoči veliki broj pregleda na Jutjub platformi za jako kratko vrijeme, kao i pozitivni komentari koji se samo redaju.

„Bravo, hit“, „Divno, slušaće se dugo“, „Odlična pjesma“, „Slušamo i uživamo“, „Sve pohvale“, „Svaka čast“,“Vrijedjelo je čekati“. „Kao da čujem Bebeka“, „Al’ si uboo“, „Pun pogodak“, samo su neki od brojnih komentara. Veliku pažnju javnosti privukao je i neuobičajeni spot koji je potpuno osvojio srca publike.

Inače, aranžman, muziku i tekst radio je Saša Milošević Mare. Ovaj dvojac se pokazao kao sjajan tandem sudeći po reakcijama slušalaca.

– Ovo je prvi spot i prva pjesma sa novom frizurom. Osijedio sam malo sa jedne strane od lijepog života (smijeh). Kažu da je to genetski iako ja sve to pripisujem stresu – rekao je Isak Šabanović za Grand i otkrio da će se u spotu pojaviti i djevojka, čiji identitet je tokom snimanja spota uspio da sakrije.

– U Americi kada sam snimao spot imao sam malo vremena i onda je naknadno urađen dio sa tim ljepoticama. Ovoga puta ću gledati djevojku od početka do kraja – kroz smijeh je rekao Šabanović.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending