Pratite nas

Poznati

Slobodan, ali razočaran: GILE NAKON RAZVODA ŽENE POREDI SA ZMIJAMA

Published

on

Popularni Amar Gile Jašarspahić, pobjednik “Zvijezda Granda” priznao je da je Slobodan, te da se nedavno razveo od supruge Ene, s kojom je bio u braku četiri godine.

Nakon razvoda pjevač je otvorio dušu i progovorio o ženama, čak i o vezi da jednom učesnicom rijalitija, sa kojom je, navodno, i ranije bio u vezi. On tvrdi da su takve žene spremne na sve.

“Svi znamo kakve su te žene. Svi znamo da će se ‘zalijepiti’ za nekog da bi postale poznate i da će uraditi sve. Zmije nisu kakve su te žene. Više ne znam ni šta im je cij ali vjerujte da su spremne na sve – ne rije razočarenje Gile.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending