Pratite nas

Poznati

Kako privući partnera: FENG ŠUI SAVJETI VESNE ZMIJANAC ZA BOLJI SEKSUALNI ŽIVOT

Published

on

Pročitajte devet jednostavnih savjeta popularne Vesne Zmijanac koji pomažu da uvijek budete vatreni u krevetu. Ona je to cijelog života koristila, a savjete je dobila od svoje majke Kovine.

1. Tople boje
Crvena, meka plava, roze ili boja breskva – to su boje koje bi mogle da dominiraju u vašem prostoru.
Birajte zabavne i dopadljive obrasce i otiske. Tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavjese ili čak nekoliko mirisnih svijeća, što je odlično za početak.

2. Mekan, čist krevet
Ako želite da doživite nevjerovatna iskustva u krevetu, prema feng šuiju, vaš krevet mora biti čist, mek, udoban i dobro napravljen.
Razmislite o krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi čulnost.

3. Sandalovina i jasmin
Meka svjetla će unijeti toplinu u sobu i dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu tijelo.
Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najbolje prijaju vama i vašem partneru.

4. Slonovi
U feng šuiju, slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljen print može pomoći.

5. Očistite prostor ispod kreveta
Ispod kreveta je jedno od najpopularnijih mjesta za odlaganje stvari i čuvanje ih iz vidokruga i daleko od srca. Nažalost, držanje stvari koje ne koristite ispod kreveta blokira energiju.
Ako morate da čuvate stvari ispod kreveta, one treba da budu samo jednostavno i uredno složene posteljine ili meka zimska odjeća.

6. Manji krevet
Ne kažem da treba izbjegavati francuski ležaj ili bilo šta slično, ali možda se odreknete svog kraljevskog kreveta radi kralja? Što ste bliže svom partneru, jače su veze i bolje šanse za intimnosti koja će se vremenom povećavati.

7. Ventilatori na plafonu
Možda djeluje nelogično, jer mnogi ljudi vole blagi protok vazduha iznad glave, ali u feng šuiju, ventilatori na plafonu agresivno sijeku energiju u prostoriji i stvaraju stresno okruženje.
Ako morate da imate ventilator, stavite ga na jednu stranu prostorije.

8. Smanjite nered
Čist prostor jednako bistar um. Održati svoj um i srce čistim od suštinskog je značaja za povezivanje sa partnerom u krevetu. Ako imate višak uokvirenih fotografija, zašto ne probate da ih preselite u neku drugu zajedničku prostoriju a da spavaća soba ostane jednostavno ljubavno gnijezdo?

9. Prostor sa obje strane kreveta
Ovo je još jedan način da stvorite bolji feng šui i poboljšate svoj seksualni život. Postavite krevet tako da ostane dovoljno prostora sa obe strane za svakog partnera. Neophodno je da imate udoban pristup krevetu.
Ovo omogućava energiju i prostor za partnerstvo, koje je od suštinskog značaja u feng šuiju

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending