Pratite nas

Poznati

Skinula se supruga Đorđa Balaševića: OLIVERA KAO BOGINJA

Published

on

Supruga Đorđa Balaševića, Olivera Balašević napravila je svoju oazu mira u porodičnom domu gdje provodi ljetne dane.

Ona je u dvorištu napravila pravi raj, a sada je pokazala i kako sve izgleda.

 

Olivera je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz prostranog dvorišta u kojem je ogroman travnjak, puno zelenila, drveća, kao i bazen.

Balašević je pokazala i kako se brčka u bazenu, a njena vitka figura oduševila je sve.

Podsjetimo, Đorđe Balašević preminuo je 19. februara 2021. godine. Iza sebe je ostavio brojne hitove, suprugu Oliveru, kćerke Jovanu i Jelenu, sina Aleksu i unučiće.

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending