Pratite nas

Poznati

Sandra Afrika usred Splita ponovo zapjevala himnu Hajduka: OVAKO SE PRAVDALA SRBIMA

Published

on

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika (36), u četvrtak je nastupala u jednom splitskom klubu gdje je otpjevala svoje poznate hitove.

Međutim, čini se kako se Sandra uklopila među Splićane pa im je otpjevala i himnu Hajduka ‘Zbog jedne ljubavi’.

– Tamo gdje nastupam, volim iznenaditi publiku nekom autentičnom pjesmom iz tog kraja. Ovaj put sam bila u Splitu pa sam se sjetila otpjevati himnu Hajduka, odnosno navijača tog kluba. Ne vjerujem da će mi to srpski navijači zamjeriti, pogotovo što ću se uvijek odazvati njihovom pozivu i rado bih otpjevala i njihove himne – rekla je Sandra nakon nastupa.

Snimak Sandrinog nastupa proširila se društvenim mrežama, a iznenadila je brojne korisnike mreže X.

– Koji Hajdukov igrač je naučio Sandru Afriku pjevati ovakve balade? – glasi jedan komentar, a fanovi su u komentarima nagađali i imena nogometaša.

Podsjetimo, Sandri nije prvi put da u Splitu pjeva himnu Hajduka. Svojevremeno je u Vodicama zapjevala ‘Dalmatinac sam’, i to dan Oluje.

– Muzika ne poznaje granice, zato je i ne miješam s politikom. Baka mi je Dalmatinka pa se jednako osjećam i Srpkinja i Hrvatica. Volim muziku i bavim se njome, a ne svađama – rekla je tada Sandra Afrika.

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending