Pratite nas

Poznati

SELMINE BUJNE GRUDI “ZAPALILE” DRUŠTVENE MREŽE

Published

on

Popularna Selma Bajrami napravila je urnebes na Instragramu. Uslikala se u kupatilu, a akcenat dala na bujni dekolte. Crveni brushalter jedva ih drži!

Ljudi su se kladili, da je svaka teška najmanje po kilogram! Drugi su pak hvalili njene bujne grudi, koje su djelo estetičara, a liče na Cecine. Oni koji Selmu poznaju s početka karijere znaju da su joj grudi bile ko dvije osrednje jabuke. Danas su mašallah! Trendovske! Ali su, priznat ćete seksi.

Ispod fotke je Selma napisala “Crveno obuci, nek sluti na radost”!

– Jel to Selmi nešto ispalo?”, bio je jedan od komentara, na koji je pjevačica morala da odgovori.

“Jel ti teško palo?”, napisla je Selma.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending