Pratite nas

Poznati

Prešišala je Severinu i Nedu: EMINA JAHOVIĆ U ZAGRLJAJU NOVOG MILIONERA

Published

on

Brakove i ljubavne veze Emine Jahović više niko ne broji. Ne može ih javnost upratiti! Ko zna da li ih I ona može izbrojati!? Zna se da se prvi put udala sa 17 godina, a onda su dolazili i odlazili njeni ljubavni i životni saputnici. Neki kažu da je preuzela recepturu legendarne Nede Ukraden, koja se “lijepila” strogo za biznismene, ili pak Severine, kojoj nisu bili mrski lovatori.

Emina Jahović raskinula je vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom pred sam kraj prošle godine, a sigurno ni sama nije slutila da će novog dečka Saliha Čečena upoznati u istoj teretani u kojoj se rodila ljubav između nje i njenog predhodnog ljubavnika!

Kako prenose turski mediji, poznata pjevačica već nekoliko mjeseci krije vezu sa mlađim sinom milionera Ibrahima Čečena, vlasnika jedne od najvećih kompanija u Turskoj, a koji se u malo čemu razlikuje od njenog prethodnog dečka.

Osim što se Eminin bivši i sadašnji bave investicijama i turističkim ulaganjima, obojica su “teški” nekoliko miliona eura i obojica svakodnevno posjećuju teretanu. Kako su naveli turski mediji, Emina je za novog dečka rekla samo najbližima, ali joj kao bivšoj ženi najpoznatijeg turskog pjevača Mustafe Sandala nije pošlo za rukom da tajnu romansu dugo krije od javnosti.

I ako je vijest da je za manje od godinu dana smuhala dva milionera, sa kojima je druženje započela u teretani glavna tema turskih medija već danima, pjevačica se povodom nove ljubavi još uvijek nije oglasila. Umjesto toga, ona se posvetila radu na novim pjesmama i spotovima, kojima će skrenuti pažnju sa svog privatnog života.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending