Pratite nas

Poznati

Sejo Sexon otkrio postoji li šansa za pomirenje s Neletom

Published

on

Sejo Sexon otkrio postoji li šansa za pomirenje s Neletom

Sejo Sexon je nedavno u Zagrebu promovisao knjigu “Pamtim to kao da je bilo danas”. Novinari su ga, između ostalog, pitali postoji li šansa da se pomiri s Neletom Karajlićem.

On je naveo da su šanse za to vrlo male te da je tužno da se od čovjeka s kojim je odrastao mora braniti advokatima.

– Vrijeme ne možete vratiti. Vrijeme uvijek tu postoji i ono ti je u srcu, ali postoji priča o Dr. Jekyllu i Mer. Hydeu. Ljudi se za svog života itekako znaju istransformirati i promijeniti. To je nešto sa čime živimo i što svi moramo prihvatiti – kazao je za IN Magazin.

Osvrnuo se i na to što hitove Zabranjenog pušenja danas slušaju i mlađe generacije.

– To je jedna misterija o kojoj mi često u kombiju pričamo i zasad vodi teorija da ih starci prisiljavaju, kao što te roditelji natjeraju da pročitaš ‘Na zapadu ništa novo’ ili Matu Lovraka.Tako ja mislim da ih roditelji natjeraju: ‘Dobro, ne voliš to, ne slušaš to, voliš nešto drugo, ali moraš ovo poslušati.’ Onda oni, da ih skinu s vrata, poslušaju, kao što sam ja poslušao sve od Franka Sinatre, jer me stari maltretirao – rekao je uz osmijeh.

Dalje je rekao da mladu publiku smatra velikim komplimentom i dokazom da sve što su radili vrijedi.

 

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending