Pratite nas

Poznati

Marija otkrila da ne smije puno govoriti o ocu svog sina: Može me tužiti za 10 miliona dolara

Published

on

Marija Šerifović gostovala je u sinoćnjem izdanju emisije “Ami G show”. Jedna od glavnih tema razogovora bio je njen šestomjesečni sin Mario.

Marija je sina dobila uz pomoć surogat majke, a sada je otkrila i zašto o njegovom ocu ne smije govoriti.

– To su stvari o kojima ne mogu i ne smijem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih. Nikada se ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda i više. Strašan je dasa, Evropejac – objasnila je pjevačica.

Na pitanje kako je odlučila dati sinu ime Mario, Marija se prisjetila.

– To jutro u bolnici, pošto sam željela što prije da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta: ‘Kako se zove dijete, hoćete li reći?!’. Svi gledamo u dijete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče – rekla je ona i dodala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška, čime god on želio da se u životu bavi.

– Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi: ‘Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje’. Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živjet će na Beverly Hillsu, a ako bude vulkanizer, kupit ću mu čitav Tošin bunar. Trudit ću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac – zaključila je pjevačica.

 

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending