Pratite nas

Poznati

S ‘Čudom’ očekuju čudo: EDIN DŽIGAL SE RASPLAKAO ZBOG ELDINOVE PJESME

Published

on

Edin Džigal i Eldin Huseinbegović

Edin Džigal, jedan od finalista nekadašnjeg showa ZMBT, vraća se na estradnu scenu. I to na velika vrata. Saradnjom sa Eldinom Huseinbegovićem.

-Imao sam veliku želju upoznati Eldina Huseinbegovića s kojim me je upoznao moj veliki prijatelj Almir Bičakčić (voditelj popularnog Kalman radija). Inače, Eldinov stil i njegov glas, posebno cijenim, jer je to za mnoge od nas mehlem za srce i dušu. Eldin mi je poslao pjesmu i čim sam je čuo krenula mi je suza, jer je puna emocija – kaže za ‘Naj portal’ Edin Džigal.

Eldin je autor muzike, teksta i aranžmana i već je vokal snimljen u njegovom studiju.

– Jedva čekam da pjesma koja nosi naziv “Čudo” ugleda svjetlo dana. Uskoro snimam i spot u izdanju Hayat produkcije.

Očekujte jedno pravo “moje čudo” – kazao nam je Džigal koji se osim muzike, dugi niz godina uspješno bavi i ugostiteljstvom.


Inače, Džigal, kao što je poznato, iza sebe ima snimljene sjajne covere. Posebno oduševljava pjesmama Sinana Sakića koje iznese na način koji malo ko može. No, on skroman ne hvali se svojim uspjesima, prepušta publici da da svoj konačan sud.

Tek s ‘Čudom’ očekuje čudo, kroz smijeh je rekao na kraju.

(Naj portal)

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending