Pratite nas

Poznati

Šejla Zonić o kritikama: Ne znam šta se meni zamjera, o Ceci mislim sve najljepše

Published

on

Šejla Zonić, pobjednica ovogodišnje sezone Zvezda Granda, gostovala je u Ami G Showu u kojem je, između ostalog, govorila o kritikama na njen račun.

– Valjda je ljudima zanimljivo tako da prave frku. Meni nije jasno šta se meni tačno zamjera i da li se meni zamjera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao – kazala je.

Rekla je i da se pobjednički koncert u realizaciji neće desiti, ali da je pjevala među svojim sugrađanima i rekla im da je ovo njihova zajednička pobjeda. Na pitanje da li bi izabrala Cecu kao mentoricu je odgovorila:

– Nismo ove godine birali mentore, ali ne znam da li bi bilo boljeg mentora od Cece. Stvarno smo se super pronašli i mislim sve najljepše o njoj.

Između ostalog je priznala da je očekivala pobjedu u ovom muzičkom takmičenju.

– Suprug i ja smo mnogo radili na društvenim mrežama i promociji i imalo je mnogo udjela u pobjedi. Naravno, nisam bila sigurna sto posto, ali sam donekle vjerovala u to – ispričala je.

 

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending