Pratite nas

Poznati

Ovo je sin Doris Dragović: Ima 33 godine, a evo čim se bavi

Published

on

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Za Doris Dragović (63) ov ljeto će biti veoma radno. Doris se na društvenim mrežama s vremena na vrijeme prisjeti prošlosti pa objavi starije fotografije, a pratitelje razveseli i pokojom privatnom slikom. Pjevačica je od 1990. u braku s bivšim vaterpolistom Marijem Budimirom.

U septembru 1990. godine Doris je rodila sina Bornu, a od prvog dana roditelji su htjeli da njihovo dijete odrasta daleko od svjetala reflektora.

Borna danas ima 33 godine, a nije krenuo ni maminim ni očevim stopama.

U Splitu je završio Filozofski fakultet, a filozofija ga jako zanima. Samozatajan je, a živi u rodnom Splitu. Njegova majka Doris svojedobno je otkrila čime ju je suprug očarao.

– Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. godina. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe.

Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled, otkrila je Doris za prvi broj Storyja, a Mario je dodao: ‘Nije me osvojila nego doslovno oborila s nogu!’.

U više navrata su dokazali da su ozbiljno mislili kad su na vjenčanju izgovarali ‘u dobru i zlu’. Život im je priredio brojne teške trenutke, kao primjerice krajem 2018. kada je Mario imao srčani udar.

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending