Pratite nas

Poznati

Preminuo bh. muzičar i producent, sarađivao je s Helem Nejse

Published

on

Preminuo je bosanskohercegovački muzičar i producent Zlatko Karahodžić.

Ovu tužnu vijest je podijelio njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse.

– Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osjećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli zajedno. Mirno spavaj i odmori se. Voli te tvoj Gagara – napisao je.

Zlatko je svirao bass na albumu “Gluten Tag” grupe Helem Nejse.

Sarađivao je i sa svojom prijateljicom, muzičarkom Esmom Numanović. Učestvovao je u snimanju njenog albuma prvijenca “Blista”.

Karahodžić je bio i menadžer produkcije na kratkom filmu “Mercy” Benjamina Dizdarevića, koji je objavljen 2014. godine.

 

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending