Pratite nas

Poznati

Sajfer napravio ludilo na Ušću: Bh. reper Beograđane bacio u trans

Published

on

Bosanskohercegovački reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, nastupao je prvu noć na Music Week-u u Beogradu. Tačnije na Ušću i tom prilikom je pokazao zašto je najpopularniji.

Nekoliko hiljada posjetioca je zajedno sa Sajferom u glas pjevalo njegove hitove.

Publika je uživala u svakoj sekundi nastupa. A ovaj reper se potrudio da pored muzike, publika uživa i u scenografiji, poput vizualnih efekata i plesnih koreografija.

Također, Sajfer je početkom maja izdao jedan dio svog novog albuma, pod nazivom “Anima”, te tada je srušio trending i skoro 10 dana čvrsto stajao na prva tri mjesta trendinga u svim državam regiona.

Eldar Abaz (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending