Pratite nas

Poznati

Brena najurila Saleta: DOBRO JE DA NIJE SA NJIM “POD OBRISALA”, KAO NEKADA DOK SU BILI LJUBAVNICI

Published

on

Vijest da je Lepa Brena najurila Sašu Popovića iz svoga stana djeluje bombastično, šokantno ili šeretski. Tim prije što se radi o situaciji u kojoj je Brena potpuno ispravno postupila. Naime, ona je Popovića najurila u strahu od korone.

Slavna pjevačica se strogo pridržava mjera koje su propisane zbog korona virusa, pa je tako zabranila i prijateljima da je posjećuju. U takvoj situaciji nije joj trebao ni Saša Popović, koji je bahnuo na vrata njenog doma nenajavljeno. Uspaničio se zbog vijesti da više neće voditi “Zvezde Granda”

Na samim vratima pjevačica je bila veoma neprijatna prema gostu, pa ga je istjerala iz kuće. U početku je Saša mislio da se Brena šali, a kada je shvatio da je ozbiljna, pokupio se i otišao.
Odmah mu je objasnila da neće da se igra zdravljem, jer je Saša bio u kontaktu sa sa Žikom Jakšićem, koji je inače već zaražen korona virusom.

Inače, Brena je bila pred Sašom “manja od makovog zrna” samo na početku karijere, dok je bila samo pjevačica orkestra “Lira”. Formiranjem “Slatkog greha”, u kojem je Brena sa dugim nogama i vitkim stasom, te pjesmom “Čačak” zaludila milione ljudi, odnosi su se promijenili. Ona postaje šefica, a Saša vjerni sluga.

Tako je bilo u šou biznisu, ali i privatnom životu. Naime, Brena i Saša su dugo vremena živjeli u nevjenčanoj zajednici. Saša je osvojio, ispričala je svojevemeno reporteru portal “Naj” atributima iz gaća. O tim atributima kasnije su pričale Neda Ukraden, Zlata Petrović…

I u takvoj zajednici Saša je bio gazda dok su radili “hopa cupa”. U svvim drugim stvarima Brena je bila gazdarica. I to veoma nezgodna. Poznata je kao “živac”. Kada plane, a treba joj podosta da “proključa” bježi joj s očiju. Sa Sašom je jednom prilikom u kancelariji Doma sindikata bukvalno “obrisala pod”.

Brena je, naime, veoma sposoban karatista. Uvjerio se u to i Boba Živojinović, ali u manjoj mjeri od Saše. On je, naime, znao uzvratiti Breni, pa su nakon takvih “izliva ljubavi” znali se pojavljivati sa šljivama na licu, polomljenim prstima, čak i rukama…

Stara narodnas kaže “Ko se voli, taj se svađa…”

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending