Pratite nas

Poznati

Radili za Rastu: GOLI MLADIĆI I NEVJESTA NISU SEKTA, VEĆ…

Published

on

Kada se prije dvadesetak dana na društvenim mrežama pojavio video kako jedan traktorista tjera djevojku u vjenčanici i dvadesetak golih muškaraca sa svoga imanja, mnogi su pomislili da je riječ o nekoj sekti.

Konačno je riješena misterija fotografije i pomenutog snimka.

Naime, sve ovo se odigrali na snimanju spota za novu pjesmu Stefana Đurića Raste i Relje Popovića, koji se pojavio na Jutjubu, a kakvi kadrovi su još nastali tokom snimanja možete pogledati u donjem videu.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending