Pratite nas

Poznati

Još jedan Darin biser: ASTROLOZI SU MI REKLI DA IMAM URAGAN U HOROSKOPU (VIDEO)

Published

on

Na društvenim mrežama pojavio se hit snimak koji nastao prije više godina.

U pitanju je isječak iz emisije Sanje Marinković u kojoj je gostovala Dara Bubamara. Poznata pjevačica, poznata I po provalama, je tada otkrila da su joj astrolozi predviđali uragan u horoskopu, na šta je voditeljka Sanja ostala u čudu.

“Tada kada su mi gledali astolozi, ja sam imala 17 godina, i nastala je pjesma “Košava sa Dunava”. Bila sam već poznata pa je bilo lako da ti kažu imaš uragan u horoskopu, bićeš velika zvijezda – rekla je Dara
Čekaj kakav uragan? – pitala je začuđeno Sanja.

“Ne razumijem se baš u astrologiju, ali uragan ili Uran to je to – odgovorila je pjevačica nakon što je neko od gostiju dobacio da je Uran.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending