Pratite nas

Poznati

Kao da je željna nagrada: DRAGANA SE I DALJE RADUJE SVAKOM PRIZNANJU

Published

on

Oni koji je ne poznaju, mogli bi upitati legendarnu Draganu Mirković kako se ne umori od silnih priznanja. Za prostor da ih negdje okači, sigurno ne pitaju, jer znaju da ima dvorac u Beču.

U njenom slučaju nisu kompleksi, niti šampionska glad. To je stvar Kulture. Ona cijeni svačiji rad, pa i plaketu medijske kuće “TopMedia” za mnajslušaniju pjevačicu.

Bez sumnje, priznanje je otišlo u prave ruke, jer Dragana je decenijama među najslušanijim i najomiljenijim narodnjačkim zvijezdama. Ali, je za svaku pohvalu što je ona ovu plaketu stavila u rang sa oskarima ili nagradama MTV-ija, koje je dobijala minulih decenija.

To je Dragana profesionalac, umjetnik i čovjek koji cijeni svačiji rad!

Naravno, ovu vijest je podijelila sa svojim fanovima, a njih ima na desetine hiljada. Sa njima održava kontakte na društvenim mrežama redovno, a kada negdje gostuje obavezno nakon nastupa izdvoji vrijeme od satak do dva da se sa njima druži.

Priznanje za “Najslušaniju pjevačicu” Dragana je uslikala, pa odmah podijelila sa svojim obožavaocima.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending