Pratite nas

Poznati

Pukla tikva: RAZIŠLI SE HARIS SILAJDŽIĆ I SELMA MUHEDINOVIĆ?

Published

on

Nakon uspješne operacije srca, koja je obavljena početkom juna ove godine, Haris Silajdžić je otpušten kući i uspješno se oporavlja. Disciplinovan je, okružen pažnjom najbližih, ali uz njega, kako pričaju njegovi najbliži, nije Selma Muhedinović, s kojom se vjenčao u martu 2016. godine na intimnoj ceremoniji u sarajevskom Golf klubu.

Bila je to senzacionalna vijest, jer je Haris od Selme stariji 30 godina. Njemu je bila 71, a Selmi 41 godina.

Oni su bili najbolji dokaz da ljubav ne poznaje granice.

I prije odlaska u bolnicu sarajevska raja se pitala zašto nema Selme u Harisovoj pratnji. Jedno vrijeme su bili nerazdvojni, pa su se mogli vidjeti u sarajevskom hotelu “Evropa”, na Bentbaši, u Bazenima…

Kako se ne viđaju skupa, a Haris je ne spominje, počele su priče da oni više nisu zajedno.

Doduše, Selma se posvetila duhovnom preobražaju, pa mnogo putuje. Ova nekadašnja pjevačica i profesorica violinepotpuno se povukla sa scene i okrenula se mirnijem životu, daleko od svjetla reflektora. Sve je podredila jogi, meditaciji i duhovnom načinu života koji je ispunjava.
Teško je povjerovati da je Harisa ostavila. Ako ništa drugo – onda bar zbog penzije!

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending